Partnerek

Mercedes-Benz Magyarország

A Mercedes-Benz immáron 127 éve a világ leginnovatívabb márkája.

Ma a Mercedes-Benzt a világ legsikeresebb autóipari márkájaként tartják számon. A Mercedes-csillag a leghíresebb autóipari emblémává vált, és egyben a világ egyik legismertebb márkajelzése is.


Bővebben

Eximbank

A Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) célja, hogy a magyar exportőrök számára hatékony finanszírozási és biztosítási konstrukciókat szolgáltasson. Küldetése, hogy gazdaságpolitikai ösztönző eszközként támogassa a hazai exportáló vállalkozásokat, elősegítve a munkahelyek megőrzését, a foglalkoztatás növekedését és a magyar exportkapacitások bővülését.

Bővebben

E.ON

Az E.ON Hungária a magyar energiagazdaság fontos résztvevője, melyet Magyarország egyik legnagyobb vállalataként tartanak számon. Beruházásaival, működésével nagymértékben hozzájárul a gazdaság és a társadalom fejlődéséhez.

Bővebben

Századvég Gazdaságkutató Zrt.

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági elemzéseivel, konjunktúra előrejelzéseivel, illetve ágazati elemzéseivel a magyarországi tanácsadói piac fontos szereplője.

Bővebben

OPTEN Informatikai Kft.

A 100%-ig magyar tulajdonú OPTEN Informatikai Kft. a hazai igényeket folyamatosan szem előtt tartva fejlesztései és innovációi révén immár 1994 óta az üzleti és jogi információs piac meghatározó szereplője.

Bővebben

MTVA

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 2011. január 1-jén alakult. Feladata a négy közszolgálati médium (Magyar Rádió, Magyar Televízió, Duna Televízió és a Magyar Távirati Iroda) koordinációjának összehangolása, a felesleges párhuzamok felszámolása, a közszolgáltató médiumok működésének hatékonyabbá tétele.

Bővebben

KÉSZ Holding Zrt.

A KÉSZ Holding Zrt. a KÉSZ Csoport vezető társasága, Magyarország és a régió egyik meghatározó befektetője, vagyonkezelő vállalata. A Holding elsődleges célja a KÉSZ vállalatcsoport hatékony stratégiájának kialakítása és megvalósítása, azaz a KÉSZ-t az egyik vezető gazdasági tényezővé emelni.

Bővebben

Kvalikon Kft.

Komoly tapasztalatokkal rendelkező szakemberek által 1997-ben alapított vezetési tanácsadó cég. Célul tűzték ki a hatékony nyugati menedzsment módszerek hazai gyakorlatba való átültetését, a vezetés munkájának a módszertani támogatását és a vállalati dolgozók képességeinek fejlesztését.

Bővebben

Intrum Justitia

Mára több mint 90 000 ügyfelet szolgálunk ki világszerte, helyi és nemzetközi szinten egyaránt. Minden tevékenységünkkel azt a célt szolgáljuk, hogy javítsuk ügyfeleink pénzforgalmát és jövedelmezőségét.

Bővebben

BOOOK Kiadó

A Boook Kiadót 2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy igényes, nemzetközi színvonalú könyvekkel örvendeztessük meg a magyar olvasóközönséget. Szakácskönyveink szerzői nagy elismertségnek örvendő szakácsok és gasztronómiai szakemberek, ezért nem véletlen, hogy az elmúlt években a Kiadó óriási népszerűségre tett szert a gasztronómia iránt érdeklődő közönség körében, és kivívta a szakma megbecsülését is.

Bővebben

Panyolai Pálinkák

A Panyolai Pálinkák titka a hely, az itt termő gyümölcsök, a megfelelő időzítés és a nemzedékről nemzedékre öröklődő tapasztalat. Ahogy Panyola Szatmár egyik legkülönlegesebb települése, úgy a Panyolai Szilvórium is egyedi a pálinkafőzdék sorában. Nem hétköznapi dolog Panyolai Elixírt készíteni. Alázat és önismeret is szükséges hozzá. A főzdemesterek tartják életben a panyolai pálinkafőzés valódi hagyományát és zárják palackba a gyümölcsök lelkét.

Bővebben

Esri Magyarország Kft.

Egy GIS rendszer hardverelemeket, szoftvereket és adatokat integrál a földrajzi vonatkozással bíró adatok rögzítése, kezelése, teljeskörű elemzése és vizualizálása érdekében. A kezelt adatok térbeli elhelyezkedése közötti összefüggések, kapcsolatok, trendek látványos és könnyen értelmezhető térképeken és 3D-os glóbuszokon kerülnek megjelenítésre.

Bővebben

MM Sensortechnik Kft.

Az MM Sensortechnik 20 éves nemzetközi tapasztalattal a háta mögött innovatív és világszínvonalú, a gépi látáson és képfeldolgozáson alapuló megoldásokat szálíít elsősorban gyártóipari és vasúti szállítmányozással foglalkozó cégek részére.

Bővebben

NetLock Kft.

A Docler cégcsoport tulajdonában álló NetLock az elektronikusan hitelesített üzleti megoldások vezető fejlesztője, szolgáltatója és integrátora Magyarországon. Minősített hitelesítés-, időbélyegzés- és archiválás-szolgáltató, PKI tanácsadó és PKI rendszerintegrátor vállalatként az elektronikus üzleti megoldások technológiai és jogi szakértője, szállítója.

Bővebben

Sales Brand Consulting Kft.

A Sales Brand Consulting Kft. azzal a céllal alakult, hogy professzionális segítséget nyújtson saját értékesítési csapattal nem rendelkező, ám mégis üzletfejlesztési célokat megvalósítani akaró Partnerei számára. Csapatunk komoly sikereket elért értékesítőkből áll. Az üzleti élet majd minden területén rendelkezünk tapasztalatokkal: a munkaerő-kölcsönzéstől kezdve, a gazdaságos energia felhasználáson keresztül, a társasági adóoptimalizálásig bezárólag.

Bővebben

Szervező partner

NEXON

A NEXON a bérszámfejtés és munkaügy, valamint a humánerőforrás-gazdálkodás szakértője. 25 éves szakmai tapasztalattal, 250 munkatárssal, országos hálózattal rendelkezünk, a közigazgatási és versenyszférában összesen 3000 vállalatot és egymillió hazai munkavállalót nevezhetünk meg referenciaként.

Bővebben