Jelentkezési feltételek

 1. A jelentkezéseket a honlapon, elektronikus úton fogadjuk vagy a letölthető jelentkezési lapot kell elküldeni – postai úton, emailben vagy faxon – a szervezők részére.
 2. Minden jelentkezés (weboldalon, e-mailben, faxon, postai úton történő is) hivatalos megrendelésnek minősül. A jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével – jelentkező – egyértelműen elfogadja az alábbi feltételeket.
 3. Jelentkezés nem névre szól, átruházható más személy részére.
 4. 2014. július 15-éig történő kedvezményes jelentkezés esetén nincs lehetőség lemondásra, így szervező a teljes részvételi díjat kiszámlázza. Természetesen ebben az esetben is van lehetőség a részvételi jegy átruházására.
 5. 2014. július 15-e utáni jelentkezés esetén, 2014. szeptember 24-ét megelőzően történő lemondás esetén a részvételi díj 25%-a kerül kiszámlázásra. 2014. szeptember 24-e után történő lemondás esetén a teljes részvételi díjat köteles a jelentkező kifizetni. Részvétel lemondását kizárólag írásban, a cselotei.csilla@nexon.hu címre elküldve fogadja csak el a szervező. Természetesen ebben az esetben is van lehetőség a részvételi jegy átruházására.
 6. A jelentkezők a részvételi díj összegéről – előzetesen megküldött – számlát kapnak. A konferencián csak az vehet részt, aki a részvételi díjat megfizette.
 7. A jelentkezést követően díjbekérőt küldünk a résztvevő számára, melynek kiegyenlítését követően megküldjük az előlegszámlát a jelentkező által megadott címre. A végszámla a rendezvény napján kerül kiállításra.
 8. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében regisztráljuk, és igazoljuk vissza.
 9. Helyszíni jelentkezésre, illetve részvételi díj befizetésére nincs lehetőség.
 10. A konferencia részvételi díja tartalmazza a plenáris előadások, szekció-előadások, panel- és kerekasztal beszélgetések, szakmai anyagok, kávészünetek és a napi programok részét képező étkezések, valamint az opcióként választható szállás díját.
 11. A vendéglátás költségeit a számlán külön sorban, közvetített szolgáltatásként tüntetjük fel, melynek összege szállás igénybevétele nélkül 29.000 Ft+áfa/fő, egyágyas szoba igénylése esetén 49.000 Ft+áfa/fő, kétágyas szoba esetén 49.000 Ft + áfa/fő.
 12. A napi szobaár tartalmaz 1 éjszaka szállást reggelivel, a szálloda fürdő- és wellness centrumának használatát, de nem tartalmazza az általános forgalmi adót.
 13. A szobák száma limitált. Amennyiben a Sheraton Hotel szobái betelnek, alternatív szállodákban tudunk szállást biztosítani az adott szálláshely érvényes szállásköltségei alapján.
 14. A jelentkezési és lemondási feltételeket tudomásul vettem.